Våra Produkter

HORN ger dig ett teknologisk försprång.

 

HORN är i dag Europas ledande tillverkare av spårbearbetnings verktyg och har sedan 1969 producerat extremt exakta spår-, avstick-, längdsvarv- och fräsverktyg för metallindustrin.

HORN är ett oberoende familjeägt företag och med sina 1400 anställda ett av de mest innovativa företagen i branschen.

HORN behärskar idag alla nivåer som krävs för produktionen av kvalitetsverktyg.

Utveckling, HM-tillverkning, slipning och beläggningsteknik utförs i den toppmoderna och 25.000 m² stora fabriken i Tübingen i södra Tyskland.

HORN = Made in Germany

HORN ger dig ett teknologiskt försprång - oavsett hur du vrider och vänder på det.

Verktyg som skapar tillväxt

HORN Sverige är specialister med de rätta verktygen

Vi är också specialister på rätt rådgivning

Vi har en mångårig erfarenhet som kan hjälpa dig i din vardag. Vi nöjer oss inte bara med att sälja kvalitetsverktyg, vi kan även hjälpa dig att optimera dina maskiner.

Vägen till tillväxt går alltid igenom ny kunskap och en skarp känsla för detaljer. HORN Sverige har båda.

HORN Sverige är din säkra leverantör och professionella partner, och vi levererar alltid snabbt, flexibelt och i tid.

Med HORN Sverige får du den rätta kombinationen: Bra människor - bra verktyg.

Service är vårt skarpaste verktyg

När du väljer HORN Sverige får du en hög servicenivå till varje order. Vi säljer inte endast verktyg, vi säljer ett koncept av verktyg, service och support för att ge dig ett teknologiskt försprång och kostnadseffektiv bearbetning.

Hos HORN Sverige är service inget främmande ord, det är en del i vår grundfilosofi.

Självklart vill vi sälja verktyg till dig – men inte till varje pris. Det viktigaste för oss är du får rätt råd så att du kan göra det bästa valet för ditt företag och bearbetning. Under många år har vi byggt upp en förtroendefull relation med våra kunder. Och ju bättre vi känner dig – desto bättre råd kan vi ge dig

Vi reagerar snabbt när du behöver det. Vi har vårt egna lager och nära förbindelse med vår tillverkning och leverantörer – vilket alltid garanterar dig snabb och effektiv leverans.

Vi respekterar att din tid är pengar.

Vi slösar varken med tid eller pengar.

Vi är alltid nära dig. Oavsett var du bor

HORN Sverige har funnits sedan 2013 och sedan dess har vi specialiserat oss på att leverera rätt verktyg för skärande bearbetning.

 

Utöver våra egna HORN produkterna så samarbetar vi med några av de allra bästa leverantörerna i Europa för att få din produktion att löpa problemfritt och utan dyra produktionsstopp. En leverans ifrån oss kommer alltid med både kunskap och support – vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Våra dag till dag leveranser direkt till dig kommer antingen från vårt egna lager i Danmark eller direkt från våra leverantörer.

HORN Sverige är i dag 8 medarbetare och vi är alltid redo att supporta dig per telefon eller besök för att lösa dina utmaningar. Ofta har vi det du behöver på vårt egna lager eller så skaffar vi det.

Vi är en verksamhet som växer, sedan 2013 har HORN Sverige levererat verktyg till den svenska industrin. På Porschevej i Vejle Danmark har vi vårt lager och administrativa delar – JR Tool supportar och servar den danska marknaden.

Vi tillhandahåller inte bara verktyg, vi erbjuder också kunskap och support - Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal

Bra människor och bra verktyg

Om inte 26.000 möjligheter är tillräckligt

– så uppfinner vi den rätta lösningen till dig

Du har 26.000 valmöjligheter – varje dag 

Varje dag ger vi dig 26.000 val. Och vi gör det lätt för dig att välja

HORN Sverige har 26.000 artiklar som kan hjälpa dig optimera din produktion. Självklart skall du inte kunna alla 26.000 möjligheter på din fem fingrar. Det klarar vi åt dig.

Vi har många starka varumärken på lagerhyllorna – vi kan till exempel nämna och rekommendera URMA, Boehlerit, TiroTool, Schlenker, GRAF och Applitec.

Våra egna HORN kvalitetsprodukter är i ständig utveckling. Och som en av Europas ledande tillverkare av verktyg för metallindustrin är vi stolta att ha full kontroll på tillverkning och utveckling – ”från ax till limpa”.

Med HORN får du varje dag ett teknologiskt försprång, som varar länge. Hos oss är precision och kvalitet avgörande och vi är bland de mest innovativa och framåtblickande i branschen.

Våra verktyg kan alltid anpassas efter dina bearbetningar, maskiner och önskemål. Du kan få en bättre överblick på dina möjligheter på phorn.se. Och om inte 26 000 alternativ inte räcker – så uppfinner vi den rätta lösningen till dig.

En millimeter kan ha stor betydelse och vara helt avgörande

Tycker du kvalitet är dyrt? Så försök att spara in på den

Kvalitet kostar – på kort sikt. På lång sikt är kvalitet lika med längre livslängd, färre stopp och bättre slutresultat.

Du kan mäta vår kvalitet på snabb service när du har ett akut problem. Du märker det även i vår omfattande erfarenhet, i våra engagerade medarbetare, vår service och support. Du kan även mäta kvaliteten direkt på våra produkter.

Våra produkter och leverantörer är välkända i branschen. Innovation, utveckling och förfining är en naturlig del av vardagen.

Därför är produkter från HORN Sverige alltid en garanti för kvalitet och precision.